Presentatie website in Het Muzieklokaal

Bemuurde Weerd Oostzijde 13, Utrecht

20-11-2016

10:00-11:00 uur

het-muzieklokaal-4_1920x1080_acf_cropped-1280x720

Laat je meenemen door de muziek, dans en verre verhalen uit landen als Spanje, Roemenië, Italië, Frankrijk en Turkije. Met tapdans, stem en piano gaan we op zoek naar verborgen ritmes en emoties in de klassieke muziek. Er wordt gedanst, gedronken, geflirt, gezongen en de liefdesvreugde wordt gevierd, want in muziek zit wijsheid, trots en ervaring uit alle tijden, en ook de emoties blijven altijd herkenbaar. Zo maken we een verbinding met mensen en culturen uit verschillende tijden van de klassieke muziek. Naast verhalen van de Celia, Marije en Brigitte kun je tijdens het concert ook je eigen verhaal delen, of van een lieve oma of verre vriend, begeleid en omlijst door de muziek.


Eindelijk is mijn nieuwe website een feit. Met veel dank aan Wilfred van der Weide en Sietse Veenman en mijn ouders is deze tot stand gekomen. Om aan de wereld te laten zien hoe trots ik ben gaf ik een concertfeestje in het Muzieklokaal in Utrecht.

We vieren de goede kanten van het web, de nieuwsgierigheid en de muziek. Samen met Marije Nie en Celia García-García speelden we ons programma Verre Verhalen. Daarnaast speelde ik met Freek Cerutti op basgitaar een aantal liederen van Monteverdi.