Voices for Musicians without Borders

Splendor, Amsterdam

21-06-2016

10:00-11:00 uur

website

Zangers en zangeressen laten hun stem horen voor Musicians without Borders.

Bariton Henk Neven, zangeressen Nora Fischer, Brigitte van Hagen en Shura Lipovski, zangeres en ud speelster Jawa Manla en singer-songwriter IX geven een grenzeloos benefietconcert samen met het Matangi Kwartet, Maurice Lammerts van Bueren – piano, Oene van Geel – altviool, Kimball Huigens – piano, Erica Roozendaal – accordeon, Jeannette Landré –  fluit, Jan Bastiaan Neven – cello en David Dramm – arrangementen.

Presentator is Wouter Pleijsier.


De muziek van deze avond is gecomponeerd in Amsterdam, Beiruth, Cremona, Damascus, Londen, Parijs, St Petersburg, Wenen en elders in de wereld. Musicians without Borders gebruikt de kracht van muziek om mensen in conflictgebieden met elkaar te verzoenen en slachtoffers van oorlog troost en hoop te bieden. Musicians without Borders is actief in Kosovo, Palestina(Westbank), Rwanda, Tanzania, Noord-Ierland en in opvangcentra voor vluchtelingen in Nederland.

Met dit concert vragen de musici aandacht voor het werk van Musicians without Borders en zamelen daarvoor geld in. Kom naar het concert in Splendor en doe daar een donatie. Of doneer online op www.musicianswithoutborders.org of rechtstreeks op NL11INGB0008114842 t.n.v. Musicians without Borders o.v.v. Grenzeloos. Reserveren is noodzakelijk: koop een kaartje van €0,- om zeker te zijn van een plaats! Het concert wordt rechtstreeks uitgezonden op NPORadio 4.